"Ma kakav Baloteli, Vlahović"!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.11.2020.
12:15
Izvor: Sportske.net

Šta će odlučiti u Firenci?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pre par dana, italijanska ''Gazeta delo Sport'' lansirala je priču da bi Mario Baloteli mogao da bude izbor novog trenera Fiorentine Ćezarea Prandelija kao pojačanje u napadačkim redovima.

Razlog za takve najave je što su svojevremeno dobro sarađivali u reprezentaciji Italije, ali ima onih i koji smatraju da je dovođenje Balotelija neportrebno klubu iz Firence, s obzirom da u svojim redovima već imaju perspektivnog napadača - Srbina Dušana Vlahovića.

On, doduše, nije od početka sezone u golgeterskoj formi, ali je sinoć u dresu reprezentacije Srbije protiv Rusije (5:0) najavio da bi ta golgeterska kriza mogla da postane prošlost.

Javnu podršku Vlahoviću danas je pružio i bivši napadač Fiorentine Ćićo Gracijani.

"U Fiorentini treba da zaborave na Balotelija. Bolji je Vlahović. Imao je previše šansi da dokaže da je još uvek igrač. Pri prvim poteškoćama vas boli glava. Kladio bih se na Vlahovića, zbog fizičkih predispozicija i zato što je raznovrsniji. Kutrone? I "još jedan instinktivan fudbaler, poput Simeonea. Brzo ume da iznervira protivničke defanzivce poput komarca leti, ali ga vidim kao alternativu trci koja je u toku'',
istakao je Gracijani za ''La Nazione''

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke