Ma kakav odlazak, Leo Mesi je već pravi!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.09.2020.
20:25
Izvor: Sportske.net

Katalonci nastavljaju da se spremaju za nastupajuću sezonu.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone igraju još jedan pripremni meč, ovoga puta je protivnik Đirona.

Kuman je izveo sledećih 11: Neto, Roberto, Pike, Arauho, Alba, Buskets, De Jong, Mesi, Kutinjo, Trinkao i Grizman.

Nakon 45 minuta imali su dva gola prednosti, u strelce su se upisali Kutinjo i Lionel Mesi.

Poveli su u 21. minutu, sjajna akcija, Mesi do Trinkaa, mladi Portugalac potom proigrava Brazilca, povratniku iz Bajerna nije bilo teško da se upiše u listu strelaca.

View this post on Instagram

@leomessi 👉 @trincao 👉 @phil.coutinho ⚽

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on



U poslednjem minutu prvog dela igre puleni Ronalda Kumana stižu i do dva gola prednosti, sjajan šut Lionela Mesija sa ivice kaznenog prostora i to desnom nogom.

View this post on Instagram

GOLAZO 🚀 @leomessi

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on



Argentinac je bio viđen kako napušta Barselonu nakon očajne sezone, ali je ipak ostao i odradiće ugovor do kraja.

Sada je postigao i prelep pogodak, čini se da je spreman za sezonu pred nama.

Đirona je na startu drugog dela uspela da smanji zaostatak preko Sainza, da bi samo dva minuta kasnije Mesi postigao još jedan pogodak. Tukao je ponovo sa ivice kaznenog prostora, lopta je pogodila nekog od protivničkih igrača i prevarila golmana Đirone, 3:1.

Baner 8


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 16.09.2020
23:31

Barca je solidno igrala i prva ekipa i druga, isto kao u predhodnoj utakmici! Jedva sam naso da gledam utakmicu na nekoj lokalnoj katalonskoj TV 3, igra je bila dobra posto se tim jos uigrava, mislim sa ovakvom igrom i sa ovim momcima barca ce da ima sanse! Neko ovde pise da je navodno gledao utakmicu i i pise kojekakve gluposti, ali niko nije prenosio utakmicu osim tajlokalni TV3 i reprizu je prenoslila TV Barcelona i niko vise!

avatar
El Pístolero
Friday, 18.09.2020
18:35

Znači ako si ti jedva našao TV3 niko drugi nije mogao ni jedva ni bilo kako da nađe live-stream TV3 kanala i pogleda utakmicu, tako da svi ovi dole lažu i pišu gluposti jer sigurno nisu gledali? Eto ja sam je gledao na live-stream-u od prvog do poslednjeg minuta, ali nisam komentarisao jer nemam šta da komentarišem... osim žali bože što sam gledao.

avatar
RIP-chechk
Wednesday, 16.09.2020
21:48

Bilic je u jednom intervjuu rekao da se kod Mesija vidi da nema energije kad igra, vise nije to onaj igrac jednostavno pala je ta energije kod njega, nakon svih godina, sto je i razumnjivo, medjutim ono sto je problem za Barsu bio prethodnih sezona najvise prosle je sto ceo tim ustvari nema tu energiju, sada se nadam da je Kuman moze doneti, ali ov autakmica ot ne pokazuje, jednostavno cist kvalitet se vidi razliak ogromna, i to presudi, videcemo ka dpocne tekmicarska sezona, kad utakmice postanu bitne, koliko ce biti energican tim.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 16.09.2020
21:30
avatar
P. S.
Wednesday, 16.09.2020
21:13

Sve je isto samo njega (Rakitića) nema, mada je De Jong uspeo da nas na početku 2. poluvremena podseti na Rakitića kada je Girona smanjila vođstvo. Bez obzira na postavu igra Barse je ista, igrači smoreni bez obzira na godine, niti jedna lepa akcija, bezvezna dodavanja prvom do sebe ili vraćanja lopti nazad, tempo i zalaganje nula, od samoga početka da se odradi posao i sačeka kraj utakmice itd. Kakva 'revolucija' takav je i njen rezultat...

avatar
Camp nou 12
Wednesday, 16.09.2020
21:45

Nije bas sve tako..