Ma kakav problem, psovao Ronalda jer je "previše dobar"!

Autor: Boris Jovanović
sreda 03.11.2021.
09:09
Izvor: Sportske.net

Suludo je zaista dovoditi ga u pitanje...

 PAOLO MAGNI
PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je spasio Solskjerovu kožu još jednom, praktično se sa dva gola nasmejao u lice svima koji tvrde da on problem za Mančester.

"Ne mogu da verujem da to kažu za Ronalda. Pa njegov svaki drugi šut na gol završi u mreži. Na kraju sam ga opsovao prijateljski, neverovatan je igrač, protiv ovoga je nemoguće se boriti", kaže zadivljeni Đanpjero Gasperini.

Trener Atalante je dodao da je njegov tim zaslužio mnogo više od boda iz dva meča protiv Junajteda, vodili su na "Old Trafordu" i izgubili, imali prednost na svom stadionu, osvojili samo bod. Sada imaju samo jedan izlaz u kome zavise od sebe, da dobiju i Viljareal i Jang Bojs i plasiraju se u top 16 fazu.

Inače, engleski mediji ponovo sa skepsom govore o Solskjeru, povreda Varana je pogoršala stvari, on neće igrati protiv Sitija u gradskom derbiju u subotu. Drugim rečima, ponovo će Norvežanin morati da kombinuje u odbrani.

"Ako budu igrali kao u Bergamu, ponovo će dobiti šamar kao protiv Liverpula", tvrdi Rio Ferdinand. 

On se takođe čudi sumnjama o Ronaldu.

"Kažu da se ne trudi dovoljno u odbrani? Ljudi, on radi ono što je najteže u fudbalu, daje golove", objašnjava nekadašnji štoper.

Ronaldo je postao drugi najstariji čovek u istoriji Lige šampiona koji je dao dva gola. Pogađate, jedini stariji je večni Pipo Inzagi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke