Macarijeva noćna mora u Napoliju, Ranijeri rešio "srpski derbi" u Firenci!

Autor: Ivan Cvetković
petak 29.12.2023.
20:31
Izvor: Sportske.net

U terminu od 18.30, večeras su odigrane dve utakmice 18. kola italijanske Serije A.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Fudbaleri Napolija remizirali na domaćem terenu sa ekipom Monce rezultatom 0:0.

Aktuelni prvak Italije nastavio je niz utakmica bez pobede, pa je tako posle poraza od Frosinonea i Rome odigrao nerešno sa ekipom sa severa zemlje.

Meč je obeležila velika nervoza na stadionu Dijego Maradoona, ali pre burne završnice gosti su imali idealnu priliku da povedu u 68. minutu kada je penal Pesine uspeo da odbrani Meret.

Sudija Di Belo pokazao je čak osam žutih kartona i dva crvena, a isključenja su dobili treneri dve ekipe Valter Macari i Rafaele Paladino.

U isto vreme, Fiorentina je u Firenci savladala Torino sa 1:0 i tako ponovo stigla do četvrte pozicije na tabeli Serije A.

Prvo poluvreme obeležila je nešto konkretnija igra "bikova" koji su pretili preko Lazara i Zapate, da bi drugi deo meča pripao domaćem timu.

Tako su "ljubičasti" stigli i do jedinog pogotka na ovom meču kada je Luka Ranijeri posle centaršuta Kajodea savladao nemoćnog reprezentativca Srbije Vanju Milinkovića Savića u 83. minutu.

Pored Vanje Milinkovića Savića, čitav meč za Torino odigrao je i Ivan Ilić, dok je deo pobedničke ekipe bio Nikola Milenković.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke