Madriđani likuju, da li će im se Ramos osvetiti?

Autor: Milovan Longinov
subota 21.08.2021.
08:41
Izvor: Sportske.net

Madriđani "likuju", Ramos želi da dokaže koliko su pogrešili.

@PSG_Inside/Twitter
@PSG_Inside/Twitter

Povezane vesti

Real Madrid je dopustio da Serhio Ramos ode ovog leta bez obeštećenja, ali madridski mediji podsećaju koliko je to bio dobar potez. 

Madridski As danas je posvetio članak o najgoroj godini u karijeri Serhija Ramosa, koji je, verovali ili ne, od početka 2021. odigrao tek sedam utakmica i ukupno 446 minuta i do sada imao čak četiri različite povrede.

As veruje da je upravo Ramosovo fizičko stanje uticalo na odluku Florentina Pereza da ne produži ugovor sa štoperom. Ramos je stigao u Pariz, doživeo je novu povredu krajem jula i neće igrati do druge polovine septembra.

As je podsetio i na odluku Luisa Enrikea da ne pozove Ramosa na EP, zbog loše fizičke spreme, iako je u tom trenutku, u maju mesecu, bio zdrav. Zaključak koji se sam izvlači na kraju jeste da je Real doneo pravu odluku da se odrekne kapitena, u svom "najgorem periodu u karijeri" kom nema kraja.

Parižani uveravaju da je Ramos u odličnoj formi, da njegov oporavak ide u pravom smeru i da se nadaju da će biti spreman nakon reprezentativne pauze.

Srećom, PSŽ ima i Markinjosa i Kimpembea, Ramos bi mogao da odigra daleko manje mečeva, ali da bude najbolja verzija sebe kada bude najpotrebnije. 

Jedva čekamo da vidimo njegov odgovor Madriđanima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke