Madriđanima nije jasno slavlje Barse posle 0:4, Katalonci ih "ugasili" jednom fotkom

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.03.2022.
15:15
Izvor: Sportske.net

Sećate li se?

 EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Barselona je u nedelju razmontirala Real Madrid rezultatom 4:0, a u prestonici Španije nije jasno zašto se u Kataloniji toliko slavi.

Madridski mediji konstantno ističu da Real i dalje ima ogromnu prednost, da je do nedelje imao pet vezanih pobeda tokom tri godine nad najvećim rivalom, te da im nije jasno zašto je Barsa tako bučno proslavila ovu pobedu.

Iz Katalonije je stigao možda i najbolji mogući odgovor, jer se u doba interneta sve pamti i lako pronađe, pa tako i jedan detalj iz sezone 2015/16.

Tada je Real, 2. aprila 2016. pobedio Barsu na "Kamp nou" rezultatom 2:1 i uspeo da priđe Kataloncima sa -11 na -8 u istom delu sezone kao što je sada prišao Ćavijev tim.

Iako je bilo jasno da će Barsa osvojiti titulu, Madriđani su grmeli u svlačionici na "Kamp nou", a iz katalonskog kluba su tada stigle informacije da niko nije tako glasno slavio pobedu.

Šest godina kasnije, Katalonci su priloženom fotografijom sa te proslave podsetili Madriđane kako su slavili minimalnu pobedu od 1:2, kako bi onda tek da je bilo 0:4 kao u nedelju?

Barsa je na -12, i mečom manje, možda priđe na -9, a Real ima i teška gostovanja Sevilji i Atletiko Madridu, videćemo da li trka nekim čudom može da se otvori... 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke