Maestro Ronaldo u Ibrinom stilu, Juventus za petama Milanu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 21.11.2020.
22:39
Izvor: Sportske.net

Pobeda Juventusa, veoma bitna pred nastavak prvenstva.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Ekipa Juventusa je nakon tri remija u poslednje četiri utakmice uspela da stigne do nove pobede večeras i to protiv Kaljarija rezultatom 2:0 (2:0).

Oba gola smo videli u prvih 45 minuta i oba gola delo su Kristijana Ronalda.

U prvih pola sata Juventus je više pretio, što je i bilo očekivano, ali oni opasniji napadi su se završavali šutevima Kuluševskog koji nisu završili u mreži.

Onda je Kristijano Ronaldo dočekao svojih 5 minuta. Tačnije, četiri minuta, prvo je u 38. minutu odlično primio loptu, namestio se na desnu nogu i poslao loptu u mrežu za 1:0.

Samo četiri minuta kasnije novi gol u mreži Kaljarija, nakon kornera lopta dolazi do Ronalda, ispostavilo se da mu je Demiral asistirao, a Portugalac uspeva da prosledi loptu u mrežu iako je bio lošije pozicioniran, retki su fudbaleri koji su u stanju da postignu ovakav gol i obojica igraju u trenutno dva vodeća tima Serije A.

Drugo poluvreme nije bilo baš odrađivanje posla, Kaljari je imao svoje šanse i čak postigao gol preko Klavana, ali je on poništen zbog ofsajda.

Na drugoj strani, Kuluševski je imao još jedan udarac, ali promene rezultata nije bilo.

baner
   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fadsasdfads
Sunday, 22.11.2020
02:01

Kakvi jel ste videli maestra Pessija protiv Atletika? 😂

avatar
juvealexx
Sunday, 22.11.2020
00:10

Konačno jedna "rutinska" pobjeda ,Juventus je igrao koliko mu je trebalo a Cagliari nije ozbiljnije zaprijetio Buffonu ako ne računamo taj poništeni pogodak zbog zaleđa , C Ronaldo nastavio tamo gdje je stao , ali to je ujedno i "hendikep" Juventusa ove sezone da previše ovisi o C Ronaldu i njegovim pogocima

avatar
Strateg Lalatovic
Saturday, 21.11.2020
23:50

Nije za dzabe Ronaldo osvojio 5 LS gde je i najbolji strelac u istoriji.Ako Levandovski moze da da 50 golova u bajernu za sezonu,realno Ronaldo tamo da ode dao bi 80 golova u svim takmicenjima,masina.Bice zanimljiva trka izmedju milana i juventusa,po meni Pioli je odlican trener i tu milano ima prednost,ali morali bi na zimu da dovedu stopera i jos jednog spica i to brutalne igrace da bi bili sampioni.Inter kao i obicno bez sansi.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 21.11.2020
23:43
avatar
Bádr Hari
Saturday, 21.11.2020
23:42

Sve je to plod marketinga ja kad vam kažem. :D

avatar
Badr Hari
Saturday, 21.11.2020
23:41

Nakon magije protiv moćne Spezie najveći od svih velikih ponavlja istu magiju protiv još moćnijeg Caglarija, dokazujući po ko zna koji put da je najbolji ikada u galaksiji, a i šire i da Juve bez njega nema šta da traži u tako velikim utakmicama. Da sada ne pominjem novih 8 rekorda koje je upravo srušio/postavio, jer ćemo o tome čitati narednih dana.😂

avatar
BojanMC
Sunday, 22.11.2020
01:26

Covek je najbolji strelac nokaut faze lige šampiona eeej, nokaut faze i najviše puta igrač meča tamo. Gde ces vece utakmice od tih?

avatar
Badr Hari
Wednesday, 25.11.2020
02:03

75% tih utakmica ne bi ni igrao da nisu Čakir, Kassai, Rocchi, Kujpers, Oliver, Klatenburg itd. brutalno krali Realove protivnike. Sa sve tim nameštanjima čak ni golove nije davao u polufinalima i finalima, a kamoli bio igrač utakmice. Polovinu golova u LŠ je dao iz izmišljenih penala.

avatar
Covek Sismis
Sunday, 22.11.2020
01:30

Citaces jos dugo o Ronaldu i zao mi je sto cete boleti. Izdrzi, sta da ti porucim...