Maestro Vlahović, Juventus se probudio, Napoli kiksnuo!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 31.08.2022.
22:43
Izvor: Sportske.net

Vlahović je postigao četiri od šest golova Juventusa u ovoj sezoni.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je konačno pobedio, posle dva remija protiv Sampdorije i Rome, savladana je ekipa Specije i to minimalnim rezultatom. 

Bilo je 1:0 (1:0), a jedini gol na ovom meču postigao je Dušan Vlahović. Ispostavilo se da je Srbin postigao četiri gola ove sezone od šest golova koliko je postigao njegov tim. 

Vlahović je dobio šansu u 9. minutu da postigne gol iz slobodnog udarca, ponovo je slično kao protiv Rome, sa nekih 25 metara šutirao, pogodio gornji ugao na fenomenalan način, bilo je neodbranjivo za, ispostaviće se, konačnih 1:0. 

Juventus daleko bolji rival, Specija se branila, tražila šansu iz kontri, ali nije često stizala do nje. Dobrih šansi praktično i nije bilo, Juventus je krajem utakmice imao i nekoliko dobrih akcija jer je bilo prostora u odbrani Specije, a onda i novi gol u mreži Specije. 

Arkadiuš Milik je uspeo da iskoristi asistenciju Miretija sa desne strane, namestio se na udarac i pogodio za konačnih 2:0. 

Igrao je i Filip Kostić koji je ušao umesto Kvadrada od 54. minuta, Vlahović je zamenjen u 85. minutu kada je ušao Milik. 

Napoli je danas kiksnuo. 

Ekipa Lučana Spaletija je odigrala samo 1:1 protiv Lećea, iako su se gosti grčevito branili danas. 

Prvo su gosti preko Kolomba promašili penal u 25. minutu, da bi Elmas doveo Napoli u prednost dva minuta kasnije. 

Ipak, Leće stiže do izjednačenja preko Kolomba, igrao se 31. minut kada je gost stigao do podele plena. 

Gledajući drugo poluvreme, gosti su imali manje od 30% poseda lopte, Napoli ne samo da je imao loptu u svom posedu, već je i imao nekoliko dobrih šansi, ali bez realizacije...

Ovo je drugi vezani remi Napolija, baš kao i Lećea, s tim što domaćin ima 6 bodova više od gosta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke