Majstorija, sreća, šta li je?! Bajernu Super kup zahvaljujući ludom golu Kimiha!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.09.2020.
22:22
Izvor: Sportske.net

Bajern slavio u Super kupu Nemačke.

EPA-EFE/ANDREAS GEBERT
EPA-EFE/ANDREAS GEBERT

Povezane vesti

Ekipa Bajerna je osvojila i drugi trofej u novoj sezoni. Nakon Super kupa Evrope, osvojili su i Super kup Nemačke pobedom nad Borusijom iz Dortmunda sa 3:2 (2:1).

Bavarci su furiozno krenuli u ovaj duel, pa su nakon nešto više od pola sata utakmice uspeli da stignu do 2 gola prednosti.

U 18. minutu fantastična kontra Bajerna, Miler je pronašao Levandovskog, ovaj bacio loptu u sredinu gde je bio Toliso za 1:0 na Alijanc areni u Minhenu.

Nakon 14 minuta videli smo novi gol u mreži Borusije iz Dortmunda. Kružili su Bavarci standardno oko gola svog rivala, lopta je stigla do Dejvisa koji je uputio idealan centaršut ka Mileru, a ovaj glavom uspeva da postigne gol za veliku prednost.

Ipak, Bajern je ranjiv na startu nove sezone što je i dokazao u ovom meču.

Borusija je uspela da smanji rezultat pre odlaska na odmor i to u 39. minutu. Sve se desilo nakon greške Bajerna na svojoj polovini, tim iz Dortmunda je veoma brzo stigao do realizacije, siguran je bio Julijan Brant.

Početkom drugog poluvremena Borusija stiže do izjednačenja, Bavarci su izgubili loptu na svojoj polovini, Dilejni je pronašao Halanda koji ne greši za 2:2. Samo par minuta kasnije isti igrač je izašao 1 na 1 sa Nojerom koji ovoga puta uspeva da ga nadmudri.

I onda kada se niko nije nadao, Bajern stiže do pobede.

Igrao se 82. minut, tada je Jozua Kimih dočekao loptu od strane Levandovskog, šutirao, a nakon odbrane golmana u padu je uspeo da postigne gol i da na maestralan način donese svom timu Super kup.


Ulazimo u foto finiš! ⏳✍️Biće vatreno 🔥🔥🔥

Posted by Sportske.net on Среда, 30. септембар 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 30.09.2020
23:29

Losa igra Bajerna, Bajern je pobdio samo zato sto je svajcarac trener koji je jako los izvrsio jako losu promenu! Trener Dortmunda je zameni sve one koji su davali i mogli da daju golove na rezultat 2:2 i na kraju samo su se branili skoro da nisu napadali i nije imao ko da postigne gol, za uzvrat Bajernu je lako bilo i jos tri gola da postigne, ali nije zzatosto je Bajern slab! Mislim da Bajernu i Dortmundu trebaju drugi ali dobri trenerii, sa ovima nece nista da urade!

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 30.09.2020
23:14

Odlično prvo poluvreme, dok je drugo bilo nešto lošije. Očigledno da umor čini svoje, sve golove smo primili iz individualnih grešaka. Kimih je definitivno najbolji vezni igrač na svetu, apsolutno tvrdim da mu ni jedan nije ni blizu (jedino mozda De Brujne, mada je on nesto ofanzivniji). Tolika borbenost, dobar pas, centaršut, šut, ma sve... Plus, još može da popuni na više pozicija. Lukas mi deluje sigurnije od Alabe, i lično bih njega uigravao za Zileom. Martinez odličan, ostavio bih ga za rotaciju. Lemar, Arons, Kramaric i možda Gece i to bi bilo to što se tiče pojačanja. Nadam se da ćemo posle pauze imati sve igrače (jedino će Sane mozda biti odsutan do kraja oktobra).

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 30.09.2020
22:24

Nije iznenadjenje Bayern sto je ovo osvojio , nego to sto je i Borusija prejaka ! Bas nisam ocekivao ...