Majstorije Žote i Darvina, pa pakao i nove povrede za Klopovu glavobolju!

Autor: Milovan Longinov
subota 17.02.2024.
14:23
Izvor: Sportske.net

Kakva majstorstva...

Povezane vesti

Diogo Žota i Darvin Nunjez su nas na najlepši mogući način uveli u sunčani premijerligaški vikend. Nalažost, Portugalac je ubrzo morao van terena i deluje da je doživeo težu povredu.

Liverpul gostuje Brentfordu, a iako je oslabljen, Klopova ekipa je pokazala da ove sezone ima barem 15 jednako kvalitetnih igrača, posebno u napadu bez Mohameda Salaha.

Upravo su to danas demonstrirali Žota i Nunjez u prelepoj akciji. U 35. minutu sevnula je kontra, odnosno ispucana lopta, koju je Žota maestralno glavom spustio za Darvina, koji je izašao sam na golmana i lobovao Flekena za 0:1.

Dve majstorije Žote i Darvina pogledajte OVDE. 

Na veliku žalost, samo nekoliko minuta kasnije, Žota je zadobio tešku povredu posle sudara sa svojim saigračem MekAlisterom. Portugalac je iznet sa terena na nosilima i deluje da je povreda teže prirode.

To nije jedini problem za Klopa, jer je prethodno zbog povrede morao da izađe i Kertis Džouns, a ušli su Rajan Gravenberh i potom oporavljeni Mohamed Salah. 

Liverpul ima vođstvo na poluvremenu, ali ovo za sada zvuči kao Pirova pobeda zbog novih povreda, jer su van stroja i Alison, TAA, Soboslaj...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke