Maldini dočekao prvo pojačanje, ovo je spisak Piolijevih želja za odbranu titule!

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.06.2022.
08:25
Izvor: Sportske.net

Belgijanac stigao, hoće li i zemljak?

ROBERTO BREGANI
ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Italijanski šampion je dočekao prvo pojačanje, ali to se znalo odranije, Divok Origi je novi napadač Milana. On je stigao u grad, potpisaće ugovor i biti predstavljen.

Navijači se nadaju da je to početak, jer Inter, pa i Juve sa Pogbom i Di Marijom već dovode zvučna pojačanja, dok Maldini još čeka budžet. Procurelo je da su hteli i sami Di Mariju, ali problem je visina ugovora.

Šta traži Pioli?

Pre svega štopera, izmakao je Botman, a ideja je neko lou-kost rešenje popu Aćerbija ili jednog od fudbalera na koje ne računa PSŽ. Kerera ili Dialoa, ali i njihove plate su velike.

Što se tiče veznog reda, najveće ime je Zijeh iz Čelsija, klub radi iza kulisa da ga dobije na pozajmicu sa obaveznim otkupom, ako aktivira klauzulu. Ono što je sigurno je da De Ketelar iz Briža predstavlja prvu želju Maldinija, skauti su ga gledali mnogo puta tokom poslednjih šest meseci, mladi Belgijanac koji je baš protiv Italije u Torinu dao svoj prvi gol za "Crvene Đavole" bi bio ključ na sredini, zajedno sa Tonalijem koji će dobiti "ključeve" ekipe.

I dalje nisu odustali od Renata Sančesa ali je on bliži finansijski moćnijem PSŽ, dok od Asensija izgleda nema ništa. Naime, Real za igrača kome ističe ugovor narednog leta traži 25 miliona evra i Milan to ne želi da plati.

Ako pogledate kvote AdmiralBet za Seriju A, Milan je tek treći favorit za kvotom 3.50 iza Intera i Juventusa, ali prošle godine su bili i iza Napolija, pa je "Skudeto" posle 11 godina stigao među "Rosonere".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke