"Mali princ" oštar - "Ovaj Juve ne zna da igra, Vlahović ne napreduje"

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.09.2022.
19:30
Izvor: Sportske.net

Jedan od simbola kluba dao svoje viđenje situacije.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Glavna tema u Italiji jeste još jedno posrnuće Juventusa. 

"Bjankoneri" su posle Benfike i poraza u Ligi šampiona, izgubili za vikend i od Monce. Kluba kojem je ovo prva sezona u Seriji A ikada. A čovek koji ih je vodio do trijummfa jeste Rafaele Paladino, nekadašnji igrač Juventusa, a sada trener Monce koji je ostvario veliku pobedu na svom debiju.

Juve je trenutno osmi u Seriji A posle sedam odigranih utakmica, postigli su svega devet golova tokom ovog perioda. 

"Problem nije to što Juve gubi, možete da izgubite. Međutim, izgubiti od Monce a da maltene niste ni šutnuli? Postoji velika nepovezanost između tima, trenera i kluba, može da se vidi to. Ovaj Juve ne zna da igra, zabrinjavajuće je. I Bonući je to rekao. A onda tu je i Vlahović koji nije napredovao od svog dolaska", izjavio je nekadašnji vezni igrač.

"Nisam u Juventusu više, nadam se da će uspeti ovo da reše između sebe. Serija A se vraća za dve nedelje posle reprezentativne pauze...Ne bih želeo da čekaju pauzu kako bi promenili trenera. Delikatna je situacija. Alegri se vratio u vreme kovida, sa previše troškova, sa napornim ugovorom koji vas veže, izborima koji su pravljeni tokom godina. Jedna greška posle druge i sada vidimo ovo što je ispred nas. Još od početka godine tim ne raste. Ono što je Di Marija uradio je još jedan znak koji pokazuje šta se dešava. U ovakom trenutku, neko sa njegovim iskustvom pravi takvu grešku i ostavlja svoj tim na cedilu", izjavio je Markizio. 

Juve po povratku sa pauze igra protiv Bolonje, zatim sledi duel trećeg kola Lige šampiona sa Makabijem. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke