Mamić podneo ostavku u HNS-u

Autor: Beta Beta
ponedeljak 25.07.2016.
21:42
Izvor: Beta

Nekadašnji čelnik Dinama Zdravko Mamić podneo je danas ostavku na funkciju prvog potpredsednika Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS).

BETA/BETAPHOTO/HINA/Damir SENCAR/DS
BETA/BETAPHOTO/HINA/Damir SENCAR/DS

Povezane vesti

Mamić je tako samo šest meseci nakon što je podneo ostavku na funkciju izvršnog predsednika zagrebačkog Dinama, danas napustio i HNS.

"Ne želim više da budem razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspehe mojih kolega iz HNS-a i Dinama. Ne želim da se moje ime služi kao izgovor za nanošenje štete ugledu hrvatskog fudbala koji svojim rezultatima služi na čast svima nama
", naveo je Mamić u saopštenju.

Mamić od janura nije u Dinamu, a iz istih razloga je, kako je rekao, napustio i HNS.

"To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano da ide ka budućnost. Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim i sa mesta prvog potpedsednika HNS-a. Za hrvatski fudbal sam dao dušu i sve svoje umeće i nadam se da će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati ceo svet", rekao je Mamić.

"Ja ću se u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uveren sam, dokazati svoju nevinost u svemu što mi se stavlja na teret. HNS će, kao i Dinamo, u meni uvek imati najvernijeg navijača", poručio je Mamić ma kraju saopštenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Tuesday, 26.07.2016
08:24

Mamić je preuzeo vlast u Dinamu, HNS-u i sudačkoj organizaciji, on je vladar hrvatskog nogometa. Sve je ustrojio i nije više nužno da bude i fizički prisutan, svojim pijunima upravlja daljinski.

avatar
Ivan Trnavac
Monday, 25.07.2016
22:47

I Milo Đukanović je davno podneo ostavku kao predsednik Cg,ali je i dalje njegova poslednja....

avatar
Tuesday, 26.07.2016
05:26

Pita se i Brano Mićunović!