"Mamurni" i desetkovani Liverpul, ko će na megdan Sotonu?

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.02.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop opet krpi...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula nemaju mnogo vremena za slavlje posle osvojenog Liga kupa, jer samo tri dana kasnije dočekuju Sautempton u petom kolu FA kupa. 

Jirgen Klop opet ima brojne probleme, na današnjoj konferenciji je potvrdio nove povrede i loše vesti. Rajan Gravenberh nije teže povređen, ali jeste dovoljno da ne igra ove sedmice, dok je i Vataru Endo dobio jak udarac. 

Uz to, i dalje je nepoznato kada će na teren Mohamed Salah, Darvin Nunjez i Dominik Soboslaj.

"Rajan nije na raspolaganju, u pitanju su ligamenti članka, moglo je da bude i gore, ali je dovoljno loše da ne igra ovu i sledeću utakmicu, posle ćemo videti. Vataru Endo je dobio žestok udarac. Mo, Darvin i Dom... videćemo koliko će danas biti u stanju da treniraju", rekao je zagonetni Klop. 

Sve u svemu, mamurni Redsi od nedeljne pobede po svemu sudeći Sautempton dočekuju još oslabljeniji nego što su bili na "Vembliju". Tijago Alkantara, Kertis Džouns, TAA, Alison, Stefan Bajčetić i Džoel Matip nisu ni pominjani, jer se zna da je pred njima još određeni period rehabilitacije. 

Golobradi dečaci iz Liverpulve akademije opet će morati da iskoče u prvi plan, poput mladog Bredlija, a meč je na programu u sredu u 21.00.

Ne treba zaboraviti da Liverpul već u subotu ima važno gostovanje Notingem Forestu u nastavku borbe za titulu, tako da će Klop sigurno misliti i na taj meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke