Ponoćna drama u Mančesteru, šokantno ispadanje Junajteda!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.02.2022.
23:55
Izvor: Sportske.net

Šok na "Old Trafordu"!

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

U okviru šesnaestine finala FA kupa Mančester junajted je poražen na svom terenu od Midlsbroa nakon boljeg izvođenja penala, u regularnom delu je bilo 1:1, posle produžetaka takođe, a penalima su gosti bili bolji 7:8. 

Sjajan je bio Mančester junajted u prvom poluvremenu, ali nisu koristili svoje šanse. 

Sančo je pogodio prečku već na samom startu utakmice sjajnim udarcem iz daljine, a onda u 20. minutu penal za domaćina, Kristijano Ronaldo je bio taj koji je prišao lopti i -promašio je, lopta je otišla pored leve stative. 

Mančester junajted je stigao do prednosti u 25. minutu, tada je Pogba odlično presekao loptu na sredini terena, praktično obezbedio Brunu Fernandešu da pošalje fantastičan pas zaDžejdona Sanča koji je nekako uspeo da se izbori za udarac i na kraju je pogodio za 1:0, uz malo sreće jer je lopta nekoga zakačila na putu do gola. 

Mogli su domaći da postignu još koji gol do poluvremena, ali se to nije desilo. I onda, umesto da zapečate sudbinu gostiju, desilo se suprotno. 

U 64. minutu je izjednačio Midlsbro, iako je bilo i više nego očigledno da je bilo igranja rukom u kaznenom prostoru Mančester junajteda. Met Kroks uspeva da ubaci loptu u mrežu, ali je, čini nam se, Junajted baš oštećen u ovoj situaciji.

Očigledan je bio i pad u igri Mančester junajteda, pa smo stigli i do produžetaka. 

Pristupilo se izvođenju penala, a tamo svi sigurni u prvih pet serija, uključujući i sutrašnjeg slavljenika Kristijana Ronalda koji je šutirao u četvrtoj seriji. 

U šestoj i sedmoj su svi bili sigurni, a onda u osmoj Elanga šalje loptu nebu pod oblake i šalje Midlsbro u osminu finala FA kupa. 

Sve penale možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke