"Građani" jednom rukom na trofeju, pobeda u derbiju, a drugi gol je razlog zašto treba da volimo fudbal!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 03.04.2021.
20:20
Izvor: Sportske.net

Pobeda Mančester sitija u derbiju kola.

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Nova pobeda Mančester sitija, na samo osam kola do kraja zabeležili su ključnu pobedu za titulu i sada imaju 17 bodova više od drugoplasiranog Mančester junajteda. 

Ekipa Pepa Gvardiole je slavila u Lesteru rezultatom 0:2. 

Već u petom minutu smo videli gol u mreži Lestera od strane Fernandinja, ali je on poništen zbog ofsajda. Gosti su nastavili sa napadima, imao je De Brujne dobar slobodan udarac, ali je pogodio prečku. 

Do kraja poluvremena šansa i za Mareza protiv njegovog nekadašnjeg tima, ali nije uspeo da savlada Šmajhela iako je bio u veoma dobroj situaciji. 

Do kraja poluvremena beležimo još jedan poništen gol, ovoga puta na drugoj strani, Vardi je pogodio, ali je ponovo bio ofsajd. 

Igrao se 58. minut utakmice kada smo videli gol u mreži Lestera. Nakon par centaršuteva i zbunjenosti odbrane domaćina, lopta stiže do Mendija na levoj strani, on je uspeo da zalomi jednog, pa da pošalje loptu u dalji ugao Šmajhela za 0:1

Reklo bi se da je sve bilo rešeno u 74. minutu utakmice. 

Tada je viđena akcija zbog koje klinci treba da zavole fudbal, prvo fantazija od dodavanja Kevina De Brujnea, potom je Sterling poslao dvojicu po novine, a na kraju - egzekucija Žezusa za konačnih 0:2

Gosti rutinski do kraja, nije bilo problema, pa je upisana 23. pobeda u sezoni. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke