Mančesterova bolnica - Junajted u ogromnim problemima pred Liverpul, može i bez DVANAEST igrača!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 15.12.2023.
13:00
Izvor: Sportske.net

Kakvi problemi...

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Da li je pitanje slabe forme Mančester junajteda uslovljeno povredama?

Ima istine, ali ima i limitiranosti u određenim delovima sistema Mančester junajteda. Bez obzira na to, niko nije očekivao da u ovom delu sezone budu na šest poena zaostatka u odnosu na četvrtoplasirani tim. 

Čak sedam mečeva je izgubio tim Erika Ten Haga u Premijer ligi. 

Sada im sledi još jedna veoma bitna utakmica, ona najveća, protiv Liverpula, a već se zna da će Bruno Fernandeš propustiti utakmicu zbog suspenzije, sakupio je žute kartone u nevreme. 

Situacija nije nikako dobra, mnogo je rovitih igrača. Rašford je bio bolestan, Lindelof takođe, baš kao i Marsijal. Amad Dialo je imao problem sa kolenom, a Hari Megvajer koji igra u poslednje vreme u dobroj formi je zadobio udarac u meču protiv Bajerna i pitanje je da li će biti spreman. Još uvek nema zvaničnih izjava lekara o njegovoj povredi. 

Povrede muče Mejsona Maunta, Luka Šoa, a Kazemiro i Eriksen su povređeni i vraćaju se krajem godine ili početkom sledeće. 

Lisandro Martinez i Tajrel Malasija će tek u januaru biti spremni da pomognu Ten Hagu...

Dakle, čak 12 igrača bi mogli da odsustvuju, realnost je da će Rašford, Lindelof i Marsijal morati da budu u sastavu iako su roviti, videćemo situaciju sa Mauntom i Šoom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke