Manćini u Skoplju: "Ne plašim se jer nismo dali gol na poslednja dva meča"

Autor: Beta Beta
sreda 13.09.2017.
21:48
Izvor: Beta

Trener ruskog fudbalskog kluba Zenit Roberto Manćini rekao je danas da je njegov tim došao u Skoplje sa jedinom željom.

Epa/Vincenzo Artiano
Epa/Vincenzo Artiano

Povezane vesti

Trener ruskog fudbalskog kluba Zenit Roberto Manćini rekao je danas da je njegov tim došao u Skoplje sa jedinom željom - da pobedi Vardar.

Manćini je na konferenciji za novinare rekao da veruje da će sutrašnji meč Zenita i Vardara biti težak s obzirom na to da je makedonski šampion kao debitant snažno motivisan da dodje do svog cilja.

"Znamo da će biti težak meč protiv motivisanog protivnika. Dobro smo analizirali Vardar, koji ima dobru, iskusnu odbranu i uvek igra na kontranapade. I to dobro. Ali svi naši igrači koji su došli u Skoplje su spremni na nadigravanje. U Skoplje smo svakako došli po tri boda", rekao je Manćini.

Trener Zenita je rekao da je tačno da Liga Evrope nije istog ranga kao Liga šampiona, ali je istakao da njegvovi igrači ne prave razliku i da idu na pobedu na svakoj utakmoci.

"Neki fudbaleri nisu doputovali u Skoplje zbog povreda, ali imamo na raspolaganju tim koji može da igra na visokom nivou. Uopšte me ne plaši to što nismo postigli golove na poslednja dva susreta. To ne znači ništa. Zenit ima dovoljno o ofanzivnih rešenja", rekao je Roberto Manćini.

Tim iz Sankt Peterburga, koji se procenjuje na 120 miliona evra, održao je danas prvi trening, pred utakmicu koji će suditi danski arbiter Jakob Kelet.

Rukovodstvo Vardara pozvalo je svoje navijače da se fer i korektno ponašaju i navijaju na istorijskom meču za klub.

"Apelujemo na fer navijanje bez nacionalističkih ili rasističkih povika", navodi se u saopštenju makedonskog šampiona.

Meč prvog kola Grupe L Lige Evrope izmedju Vardara i Zenita igra se sutra od 21.05 na Areni "Filip Drugi" u Skoplju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke