Mane namerno sabotira Salaha?

Autor: Stefan Matić
petak 05.03.2021.
13:43
Izvor: Sportske.net

Teške reči nekadašnjeg osvajača Zlatne lopte.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Liverpul se na ružan način oprašta od titule. 

Klop je menadžer koji je prekinuo dugogodišnji post po pitanju PL, ali će Nemac isto tako ostati upamćen i kao prvi čovek koji je imao pet poraza na "Enfildu" i to zaredom. 

Jučerašnji poaz od Čelsija je podigao dosta prašine. Videćemo da li je Klop iz predostrožnosti izveo Salaha sa terena već u 62. minutu. Evidentno je da napad Liverpula ne funkcioniše kao nekada, a možda je u pitanju i međusobna sabotaža. 

Majkl Oven, nekadašnji fudbaler Liverpula i osvajač ZL izneo je svoje viđenje stvari gde "saboter" Mane radi protiv svog timskog kolege Mohameda Salaha. Senegalac je mogao da dobije penal već u osmom minutu, ali nije pao. 

"Ne mogu da verujem da nije pao, i gledajte ja se ne zalažem za tako nešto. Bio je to odličan prvi kontakt, možda je mislio da ima šansu ako ide do kraja, slično je postupio i protiv Šefilda prošle nedelje. Samo se pitam, možda je ovo zlosutna misao u mojoj glavi, Mo Salah izvodi penale i ovom timu, i ako Mane misli da može da postigne gol on misli 'pogodiću, ako ne ostanem na nogama, Mo će dobiti još jedan penal'. Ova dva igrača su se takmičila za najboljeg strelca u prošlim sezonama. Možda je luda teorija, ali takmičarska priroda njega i Salaha.. već smo videli da ne dodaju jedan drugome, iako je možda onaj drugi u boljoj poziciji za gol.", izjavio je Majkl Oven.

"Teorija zavere" ili šta već, jasno da stvari u napadu ne funkcionišu. Mane je možda pomislio i ovo što je Oven rekao, a možda se i Senegalcu smučilo da ga optužuju kako prelako pada ili simulira. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 05.03.2021
15:23

Шта је ово? Циркус Монтија Пајтона? Овен мртав 'ладан каже да Мане саботира Салаха тако што није хтео да симулира. Значи за њега је нормално да играч симулира, па ако то не уради, то је саботажа. Кога смо ми пустили да игра у Манчестеру. Цццц