Mane o odlasku iz bivšeg kluba: ''Plakao sam kao dete''

Autor: Nemanja Veljković
petak 07.10.2022.
00:00
Izvor: Sportske.net

Od tada je prošlo deset godina.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbaler Bajerna iz Minhena Sadio Mane se u razgovoru sa RMC Sport osvrnuo na vreme kada je igrao za francuski Mec.

Senegalac je izjavio da mu je 2012. godina kada je napustio Mec i pojačao redove Red Bul Salcburga bio jedan od najtužnijih trenutaka u karijeri.

Mane je stigao i to besplatno u Mec 2011. godine koji se tada takmičio u francuskoj drugoj ligi. Za tim je odigrao 19 utakmica međutim, Mec je te sezone ispao u niži rang.

''Bilo je to teško vreme jer je klub ispao, ali želeo sam da ostanem jer je Mec bio moj prvi profesionalni klub. Nisam se video ni u jednom drugom timu, želeo sam da budem tu'', kazao je Mane.

''Sećam se kada je austrijski klub poslao ponudu. Tadašnji predsednik Meca Bernad Serin rekao je ne, ako ga želite, morate da platite 4 miliona evra. Zatim je Salcburg ponudio 4 miliona evra. Nisam želeo da odem, ali morao sam. Rečeno mi je da moram. Plakao sam. Sećam se da je bilo kao juče, plakao sam kao klinac zbog odlaska u Austriju. Nisam znao jezik, nisam znao nikoga. Mec je bio moj drugi dom. Nije bilo lako, ali na kraj sam morao da prihvatim odlazak u Salcburg'', završio je Mane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke