Mane opet na naslovnim stranama, vraća se u Englesku?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 17.04.2023.
08:00
Izvor: Sportske.net

Bajern će probati da se oslobodi Senegalca...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Sadio Mane bi natrag u Liverpul.

Engleski mediji pišu da je nezadovoljan u Nemačkoj, da se nije snašao, to što je udario Leroja Sanea (suspendovan je jednu utakmicu) nakon poraza u Mančesteru je posledica frustracije.

Navodno, on hoće natrag u Liverpul, Redsi bi mogli da ga kupe za dvadesetak miliona evra, Bajern ima plan da vrati deo novca uloženog u Senegalca. On bi se odrekao dela primanja kako bi ponovo zaigrao na "Enfildu", ali je veliko pitanje da li je bivši klub zainteresovan.

Klop je doveo zamenje, Nunjez je tu, stigao je i Gakpo, ne zaboravite i oporavljenog Luisa Dijaza, sve u svemu, male su šanse da Mane ponovo zaigra pred "Kopom". U slučaju da ga želi neki drugi veliki klub PL, razmislio bi o ponudi. 

U Nemačkoj tvrde da je Mane greška, a da će ga se klub osloboditi na zahtev Tuhela koji ne želi da Afrikancu prilagođava igru i smatra da ne ovaj fudbaler ne može da nađe mesto u njegovom sistemu.

Od zainteresovanih klubova ranije je pominjan PSŽ, ali od toga nema ništa, što se tiče eventualnih pozajmica, plata Manea, oko 18 miliona evra je velika prepreka. Bajern ne može sebi da dozvoli da Senegalac ostane, čak i da bude na marginama jer bi unosio nemir u svlačionicu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke