Mane otkrio veliku tajnu, horor bi bio da je učinio taj korak!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 27.05.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net

Detalj koji nismo ni slutili.

 EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Sadio Mane nalazi se na prekretnici karijere pošto je Bajern iz Minhena čvrsto zadrizao da ga dovede, a sa druge strane Liverpul ne želi da prelazi preko limita u pogledu finansijskih primanja Senegalca.

Zbog toga, kao što smo pisali jutros, prelazak u Bajern bi bio sasvim logičan korak za 30-godišnjeg afričkog fudbalera koji je leta 2016. godine prešao iz Sautemptona u Liverpul.

Mane je sezonu 2015/2016, drugu u dresu "Svetaca" za Dušana Tadića, odigrao izvanredno i ambiciozni Mančester junajted je želeo da ga dovede, ali se krilni napadač ipak opredelio za Liverpul.

"Bio sam veoma blizu Junajteda. Već sam imao spremljen ugovor i postignute uslove. Sve je bilo spremno, ali umesto toga presekao sam i rešio da pređem u Liverpul. Bio sam ubeđen u Klopov projekat", rekao je Mane u intervjuu za britanski "Telegraf".

Interesantno je da je tog leta Pol Pogba iz Juventusa stigao u Junajted i posle šest godina vidimo da je to bilo protraćeno vreme.

Mane je već u drugoj sezoni na "Enfildu" stigao do finala Lige šampiona gde je njegov Liverpul poražen od Real Madrida, ali Senegalac ne želi da govori o bilo kakvoj osveti pred sutrašnje finale na Sen Deniju.

"Osveta? Za mene to nije osveta. Mislim da je Real Madrid slavio u Kijevu zato što je to zaslužio i zbog toga jer je bio bolji tim", rekao je Mane, koji bi vrlo lako sutra uveče mogao da odigra poslednju utakmicu za Liverpul.

Duel u predgrađu Pariza počinje od 21 sat, a ukoliko verujete da će pasti makar po jedan gol u oba poluvremena, AdmiralBet vam nudi kvotu od 1,66.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke