Mane u potrazi za odgovorima - "Ovo je najgora sezona u mojoj karijeri"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 11.05.2021.
17:04
Izvor: Sportske.net

Senegalac je svestan loše igre.

EPA-EFE/Jon Super
EPA-EFE/Jon Super

Povezane vesti

Napadač Liverpula Sadio Mane nezadovoljan je svojim predstavama u ovoj sezoni, koja je veoma mučna za njegov tim.

Senegalac je bio strelac vodećeg pogotka za Liverpul u pobedi nad Sautemptonom od 2:0 vikenda koji je za nama, ali je jasno da njegova forma nije ni blizu onih iz prethodnih sezona, kada je bio među najboljim igračima na svetu. 

Devet golova u Premijer ligi, 14 ukupno u sezoni nije ono što zadovoljava njegove apetite, ali ni navijače, koji su navikli na ubojitijeg Senegalca. Stoga je Mane rešio da nađe odgovor, ali i dalje to ne uspeva...

"Ovo je najgora sezona u mojoj karijeri. Moram to da priznam. Ako me pitate šta nije u redu, ne bih znao da vam kažem. Uvek težim ka tome da budem pozitivan išle stvari dobro ili loše. Preispitujem se sve vreme. Čak sam išao i na testiranja kako bi proverili da li je sve u redu sa mojim telom. Hranim li se ispravno ili se sve promenilo? Ali, testovi su pokazali da je sve u redu", rekao je Mane u razgovoru za francuski Kanal +.

Spekulacije iz Engleske govore da bi on mogao da napusti Liverpul ovog leta, odnosno, da će ili Mane ili Salah zadužiti dres nekog novog tima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke