Mansano ponovio ISTU odluku, prvi put je pomogao Realu, a pamti ga i Crvena zvezda!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 03.03.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Nije mu prvi put...

COPYRIGHT:Pedja Milosavljevic/STARSPORT
COPYRIGHT:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Hil Mansano je ime koje se danas najčešće pominje u španskim medijima i na društvenim mrežama, što je potpuno i logično. 

Španac je poništio Realu gol u poslednjoj sekundi, već smo pisali o tome šta je usledilo posle poslednjeg njegovog zvižduka. 

Ali, ono što je još zanimljivije - Hil Mansano nije prvi put ovako odlučio da odsvira kraj dok lopta putuje ka golu.

Svojevremeno je to učinio baš u korist Real Madrida! 

U sezoni 2016/17, Malaga je ovako dala gol Realu, Mansano je svirao, svi su mislili da je svirao gol i pokazao ka centru, a on je pokazao ka svlačionici. Real je tada vodio 2:1, Malaga je dala gol za 2:2, ali sekund pre je Mansano svirao kraj prvog poluvremena. 

Naravno, o tome se tada nije toliko pisalo, nije postojao ni VAR, no Mansano je dakle takve stvari već radio i katastrofa je što je i dalje u španskom fudbalu i UEFA takmičenjima.

Zanimljivo je i to da ga dobro pamte i navijači Crvene zvezde. U čuvenom dvomeču u Ligi Evrope sa Milanom, Zvezda je u revanšu jurila gol za 2:1, kojim bi prošla dalje, ali je Mansano svirao kraj i nije dozvolio crveno-belima da izvedu korner.

Kasnije su igrači Zvezde simulirali akciju na treningu, pred navijačima, izveli su korner i dali gol, ali pamti se to, i odluka Mansana da svira kraj kod 1:1 i Milan je prošao dalje zbog gola u gostima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke