Marko Nikolić kvari utisak kad je najvažnije! Liga šampiona sve dalje!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.05.2021.
17:30
Izvor: Sportske.net

Lokomotiva gubi trku za drugo mesto?

EPA-EFE/Maxim Shemetov / POOL
EPA-EFE/Maxim Shemetov / POOL

Povezane vesti

Ništa još nije gotovo, ali ekipa moskovske Lokomotive, koju sa klupe vodi naš Marko Nikolić polako posustaje u samom finišu sezone u šampionatu Rusije.

Podsetimo, Nikolićev tim je imao impresivnu seriju pobeda ovog proleća, sve do prošlog kola, kada je ubedljivo poražen od šampionske ekipe Zenita sa ubedljivih 6:1.

Ipak, očekivalo se da se danas na svom terenu vrati na pobednički kolosek protiv gradskog rivala Dinama, ali umesto trijumfa Lokomotiva je morala da se zadovolji bodom u remiju bez golova, 0:0.

Doduše, Lokomotiva je u finišu prvog poluvremena preko Kamana zatresla mrežu gostiju, ali taj gol nije priznat posle intervencije iz VAR sobe.

Imala je Lokomotiva i igrača više od 74. minuta, kada je Ordeits isključen, ali ni to nije uspela da iskoristi u preostalih 15-20 minuta.

Kolo pre kraja, Lokomotiva se izjednačila sa Spartakom na drugom mestu sa 53 boda, ali Spartak tek treba da odigra svoj meč protiv Himkija na svom terenu i ako ga dobije biće nadomak plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok Lokomotivi nije siguran ni plasman u Ligu Evrope, ako ne savlada Ural u sledećem kolu. Doduše, imaće Nikolićev tim i borbu za trofej u Kupu, što je još jedna prilika za plasman u Ligu Evrope.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke