Marko Nikolić - Najbolji kada je najteže!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2020.
20:18
Izvor: Sportske.net

Fudbalski vikend u Rusiji obeležila je Nikolićeva Lokomotiva.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U ruskoj Premijer ligi ovog vikenda igrale su se utakmice devetog kola, a u centru pažnje bio je večerašnji moskovski derbi - duel CSKA i Lokomotive.

Bodove je na kraju osvojila gostujuća ekipa Lokomotive, pod vođstvom našeg trenera Marka Nikolića, rezultatom 1:0, što je još jedna potvrda da ''Železničari'' polako izlaze iz rezultatske krize.

Gol odluke postigao je Fjodor Smolov na ulasku u poslednji minut prvog poluvremena. Akciju je započeo Vedran Ćorluka dugom loptom pred kazneni prostor, usledio je udarac sa petnaestak metara, pa odbijena lopta Akinfejeva, a onda je Mirančuk prihvata i odmah vraća pred gol ka Smolovu, koji ovu priliku ne propušta!

Posle petnaestak minuta igre u nastavku CSKA je ostao bez isključenog Kristijana Bistroviča, a sa igračem više na terenu tim Marka Nikolića je uspešno završio posao.

Ovo je druga uzastopna pobeda Lokomotive koja se sada probila na šesto mesto sa 15 bodova, a CSKA je pretrpeo prvi poraz posle tri uzastopne pobede. ''Armejci'' imaju bod  više od Lokomotive i nalaze se na četvrtoj poziciji.
-
baner
 
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke