Marko Nikolić o 1:6 i ''još TRI finala''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.05.2021.
16:32
Izvor: Sportske.net

Zenit je surovo prekinuo seriju Lokomotive, kojoj sada ostaje velika borba za novi ulazak u Ligu šampiona.

EPA-EFE/Maxim Shemetov / POOL
EPA-EFE/Maxim Shemetov / POOL

Povezane vesti

Očekivao se juče veoma zanimljiv dvoboj Zenita i Lokomotive, dve prvoplasirane ekipe u šampionatu Rusije, ali domaći tim je već u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika, da bi u nastavku naneo pravi debakl ekipi Marka Nikolića.

Meč je završen rezultatom 6:1 za Zenit, koji je ovim trijumfom overio šampionsku titulu, a Lokomotiva je tako prekinula impresivnu seriju pobeda od početka drugog dela sezone.

Posle meča, trener Lokomotive Marko Nikolić je istakao da rezultat baš i ne ilustruje na pravi način ono što se dešavalo na terenu, ali ne želi previše da se osvrće na ovaj meč, već se sprema za ono što sledi do kraja sezone.

''Imali smo veoma dugu pobedničku seriju od jedanaest uzastopnih mečeva. Ovo je bio loš dan za nas. Napravili smo mnogo grešaka, mnogo izgubljenih lopti u opasnim zonama, blizu našeg gola. Ali Zenit je iskoristio skoro sve, mi smo promašivali. Na kraju 6:1, ne bih rekao da je rezultat bio odraz snaga na terenu. Ali ništa, samo moramo ovo da zaboravimo.

Do kraja sezone imamo još tri finala.

Kao što sam rekao, imam punu podršku tima, ali ima i ovakvih neuspešnih mečeva. Moramo skupiti snage i pripremiti se za sledeći susret. Dva kola i finale Kupa - pred nama su važne utakmice'', konstatovao je Nikolić.

Lokomotivu do kraja sezone očekuju još prvenstveni mečevi sa Dinamom iz Moskve i Uralom, oba meča igraće na svom terenu i po svoj prilici moraće da ih dobije ako želi u Ligu šampiona. U međuvremenu, 12. maja boriće se za trofej Kupa Rusije protiv Krila Sovjetov u finalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke