Marko Nikolić prekinuo očajan niz protiv Zenita, ali opet ih nije pobedio

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.08.2021.
18:31
Izvor: Sportske.net

Nije uspeo ni iz petog pokušaja.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Derbi četvrtog kola ruske Premijer lige odigran je danas u Moskvi, gde su Lokomotiva i Zenit odigrali nerešeno, rezultatom 1:1.

Ovo je peti susret Marka Nikolića sa Zenitom od kada je preuzeo ekipu Lokomotive i još uvek je bez pobede nad aktuelnim šampionom. Od ukupno pet susreta, Nikolić ima dva remija sa Zenitom i tri poraza, a prethodna dva bila su veoma ubedljiva - 3:0 i 6:1.

Posle prvog poluvremena bez golova, početak drugog obeležilo je isključenje Kuzjajeva zbog dva žuta kartona, pa je Zenit do kraja ostao sa igračem manje na terenu.

Međutim, Lokomotiva nije uspevala da ikoristi brojčanu prednost na terenu, a u 85. minutu gosti su iznudili jedanaesterac koji je iskoristio Sutormin.

Ipak, u samom finišu meča, i Lokomotiva je uspela da se izbori za jedanaesterac koji je u 89. minutu realozovao Fjodor Smolov, za konačnih 1:1jedanaesterac koji je u 89. minutu realozovao Fjodor Smolov, za konačnih 1:1.

Zenit je tako prekinuo niz od tri pobede na startu nove sezone, a Lokomotiva je na četvrtom mestu sa bodom manje i učinkom oddve pobede i dva remija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke