Marko Nikolić u Spartaku? Rui Vitorija pred odlaskom uprkos pobedi nad Napolijem

Autor: Nemanja Janošev
sreda 24.11.2021.
21:55
Izvor: Sportske.net

Neće ga spasiti ni eventualno proleće u Evropi.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Fudbalski klub Spartak iz Moskve planira da smeni portugalskog stručnjaka Ruija Vitoriju sa te pozicije uprkos tome što je ekipa nadomak toga da izbori proleće u Evropi.

Sve su češće glasine u vezi sa novim trenerom moskovskog velikana. Rui Vitorija i Spartak dobro "guraju" u Evropi, pobedili su Napoli i sa sedam bodova drže lidersku poziciju grupe, ali tek 10. mesto u ruskom prvenstvu je sve samo ne pozitivno za ovaj tim iz prestonice. 

Upravo iz tog razloga, Vitorija je pred odlaskom. Kao njegov potencijalni naslednik spominjao se srpski stručnjak Marko Nikolić, ali prema svemu sudeći, on neće dobiti posao u tom klubu. 

Kako pišu ruski mediji, prvi izbor Spartaka je nekadašnji pomoćnik Antonija Kontea u Čelsiju Paolo Venoli. Italijan je radio u reprezentaciji sarađivavši sa bivšim selektorom Đanpjerom Venturom, a potom je sedeo i na klupi londonskog tima sezonu nakon što je osvojena Premijer liga.

Uglavnom je radio u reprezentaciji Italije i napredovao među mlađim selekcijama, pa sve do prvog tima i generacije koja nije izborila Svetsko prvenstvo 2018.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke