Marselino posle gostovanja Realu: "Ovo nikada nisam doživeo u karijeri"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 02.12.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Trener Baskijaca šokiran.

EPA-EFE/Javier Lizon
EPA-EFE/Javier Lizon

Povezane vesti

Real Madrid se ponovo "provukao", tako barem misle njegovi rivali, dok tim Karla Anćelotija pobeđuje.

Sevilja je pala u nedelju u samom finišu, Hulen Lopetegi je posle meča označio Tiba Kurtou kao heroja, jer je spasio Real sjajnim intervencijama. 

Slično nešto ističe i Marselino Toral, koji smatra da njegov tim nikako nije zaslužio poraz u Madridu.

"Toliko godina sam u trenerskom poslu i ovako nešto nikada nisam video u životu. Ovakve stvari mogu da se dese na jednoj, ali ne na više utakmica u nizu. Imam samo reči hvale za moje igrače, koji su uradili sve što je trebalo. Analiza utakmice je jednostavna - neverovatno je da nismo pobedili. Fudbal je nekada tako nepravedan, ali pobeđuje onaj koji postigne više golova", rekao je Marselino i nastavio:

"Sve je išlo kako treba i nismo zaslužili da nam se tako malo vrati u meču protiv lidera, koji ima neverovatan niz. Ali, onda smo primili onakav gol, posle imali toliko čistih šansi. Da biste pobedili Real ii Barselonu, morate iskoristiti to malo šansi koje vam se ukažu, a mi smo ih imali nekoliko. Fudbal je nekada tako okrutan, a posebno boli kada se ovakve situacije ponavljaju. Ipak, ja sam do smrti uz svoje igrače i nastavićemo da verujemo u naš tim", zaključio je Marselino. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke