Marselo rasplakao sve i otišao gospodski iz Real Madrida!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.06.2022.
15:21
Izvor: Sportske.net

Kraj jedne velike ere...

Twitter/Real Madrid
Twitter/Real Madrid

Povezane vesti

Najtrofejniji igrač u istoriji Real Madrida Marselo danas se oprostio od "kraljevskog" kluba.

U prisustvu Florentina Pereza, Karla Anćelotija, Raula Gonzalesa i mnogih drugih, Marselo je održao poslednji govor i oprostio se od Reala.

Marselo je pokušao da zadrži suze, ali nije uspeo, a potom je rasplakao i prisutne, među njima Raula i Anćelotija.

"Danas sam i najsrećniji i najtužniji. Srećan sam zato što znam kakvu zaostavštinu ostavljam za sobom, ali i tužan što napuštam klub svog života. Odlazim uzdignute glave, ponosan zbog svega što sam uradio za ovih 15 godina. Ovu sezonu sam video kao veoma korisnu, iako nisam igrao mnogo, ali sam imao važnu ulogu i odgovornost. Nemam reči da opišem koliko sam zahvalan Real Madridu, zbog svih prijateljstava u klubu, sa navijačima i svima koji su bili tu uz mene. Došao sam ovde kao klinac, umesto Roberta Karlosa, ali nikada nisam želeo da budem njegova zamena, već da budem Marselo. Karlos je bio moj idol i najveći u istoriji, niko nikada neće biti poput njega. Madrid mi je pružio toliko magičnih noći i presrećan sam i ponosan sam. Odlazim uzdignute glave, ali neću završiti karijeru. Želim još da igram, ali još uvek ne znam gde", rekao je Marselo.


On se nije ljutio na Karla Anćelotija i pored smanjene minutaže.

"Bio sam malo ljut, ali već sutradan bismo se grlili i ljubili. Da li sam zaslužio još jednu godinu ugovora? Složili smo se da je najbolja odluka za sve da se rastanemo. Znam da ostavljam tim u sigurnim rukama i ne bih imao ništa protiv da Benzema, Kros, Modrić i Kasemiro osvoje više trofeja sa Madridom od mene. Uvek ću brinuti o navijačima Reala, oni su me uvek podržavali. Nikada neću zaboraviti kada su mi jednom skandirali i čestitali mi rođendan na stadionu", rekao je između ostalog Marselo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Monday, 13.06.2022
15:44

Svaka častv doktore i hvala za sve. Ovo je kapitenski, navijački, a ne kao pojedini (čitaj Kasiljas) igrali bi do 100te godine i ako su postali rupe. Svaka čast legendo