Marsijal moli Junajted za pomoć, život u Mančesteru za njega je pakao!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 01.02.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net

Francuz dobio pretnje smrću.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Dugogodišnji prvotimac Mančester junajteda Antoni Marsijal suočava se sa velikim problemima van terena pošto u gradu vlada velika netrpeljivost prema njemu i njegovoj porodici, prvenstveno zbog boje kože.

Sa tim u vezi sve češći su rasistički ispadi i pretnje smrću koji Marsijal dobija od stanovnika Mančestera, a zbog kojih se obratio klubu da mu sačuva bezbednost.

Naročito je to bilo naglašeno sredinom prethodne nedelje nakon iznenađujućeg poraza od fenjeraša Šefilda na Old Trafordu 2:1, kada su društvene mreže "gorele", a Marsijal je bio posebno izložen verbalnom nasilju.

Osim njega nije bio pošteđen ni Markus Rašford, kao ni Aksel Tuanzebe, koji je bio direktan krivac za odlučujući gol Šefilda.

Ova dvojica bila su u nemilosti navijača "crvenih đavola" i nakon remija u derbiju protiv Arsenala pre dva dana.

Marsijal je član Junajteda još od leta 2015. godine, a ugovorom sa klubom obavezan je do kraja juna 2024.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 01.02.2021
14:14

Rasisticke pretnje su neopravdane i strogo ih treba kaznjavati pogotovo sto je veliki broj igraca u PL crne boje.Sa druge strane prekipelo.Pogledajte ucinak Marsijala i Rasforda u poslednje vreme i uopste igre bez ambicija i letargicnog trenera.Mnogo je trajala agonija Junajteda.Nemira ce tek biti.