Martinez bio najgori, ali je i Leo Mesi noćas provocirao bivšeg saigrača tokom penala!

Autor: Boris Jovanović
sreda 07.07.2021.
09:44
Izvor: Sportske.net

Mnogo tenzija, nesportskog ponašanja....

 Joedson Alves
Joedson Alves

Povezane vesti

Argentina je izbacila Kolumbiju posle penala, "Los Kafeterosi" su pružili žestok otpor rivalu, ali gledaćemo ono što je ceo svet priželjkivao, sudar Brazila i Argentine za južnoameričku krunu.

Šou kod penala imao je Emilijano Martinez argentinski golman koga se sećate iz PL. On je provocirao, ružnim gestovima probao da poremeti Kolumbijce  odbranio je tri penaka, štoperima Kolumbije Sančezu i Mini, kao i Kardoni. On je inače kod selektora Skalonija dobio prednost u odnosu na Armanija i bio junak penal serije. Samo, ono štoi je radio je iznerviralo i sudiju. Sve se jasno čulo na praznom stadionu Mane Garinča, Davinsonu je rekao da će ga pojesti, Mini da se vidi da je nervozan, ali i još neke prostote. Borhi je rekao da je "gov...", pa ga je sudija Hesus Valencuela upozorio da se ne ponaša nesportski. 

"Dibu" kako zovu Martineza je postigao cilj, Kolumbijci su promašili tri penala, pa onaj Rodriga De Pola nije ni odlučivao. 

Kada je Lautaro dao gol, Martinez kod poslednje penala nije rekao ništa Kardoni koji igra za Boku, ali je odbranio za finale.

Inače, ni Mesi se nije proslavio ponašanjem, očigledno da su i njemu nervi proradili. Leo je kada je Mina bivši saigrač iz Barse promašio, vikao "Igraj sada, igraj", aludirajući na ples Kolumbijaca nakon što su u prethodnoj fazi eliminisali Urugvaj. 

Mesi je na kraju rekao da je Dibu heroj i da je Argentina zaslužila finale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke