Matematika je jasna, Ronaldo napušta "staru damu"?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 20.05.2021.
21:29
Izvor: Sportske.net

Portugalac pred lakim izborom ukoliko ne bude LŠ.

EPA-EFE/Claudio Giovannini
EPA-EFE/Claudio Giovannini

Povezane vesti

Juventus će ipak završiti sezonu sa jednim trofejem. 

Pirlovi izabranici su dali pravi poklon za rođendan svom misteru, Juventus je savladao Atalantu u finalu kupa Italije sa 2:1. 

Sada "bjankonerima" sledi još jedno finale. Meč sa Bolonjom u nedelju je pod imperativom pobede, a onda se osluškuje rezultat iz Bergama gde gostuje Milan. Ulog je Liga šampiona!

Milan želi povratak u društvo najboljih, neverovatno da su posle sjajne sezone (dobar deo nje su bili i lideri prvenstva) ostavili sve za odluku u poslednjem kolu. Sa druge strane ukoliko Juve ostane bez LŠ, to će ujedno biti i rastanak sa Kristijanom Ronaldom. 

Portugalac ne igra u "drugorazrednim" takmičenjima, nedeljama se već spominje njegov odlazak iz Torina ukoliko Juve ne bude u trci za "klempavkom" naredne sezone. Pominje se veliki povratak u Mančester junajteda, "đavoli" bi u tom slučaju odustali od trke za Harijem Kejnom. 

Engleksi mediji pišu da bi ukoliko Juve ode u Ligu Evrope, Ronaldo u narednoj godini zaradio čak 25 procenata manje od raznoraznih marketinških ugovora. Ostaje da se sačeka nedelja i konačni epilog "kalča".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke