Mateus se raspričao, Nagelsman mu odgovorio!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 15.02.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Lako je pričati van fotelje.

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Bivši nemački fudbaler Lotar Mateus, koji radi kao ekspert na jednoj televiziji, često komentariše igre i stanje u Bajernu, što nekad ume previše da bode oči ljudima iz Minhena.

Nedavno je izjavio da odlazeći defanzivac Niklas Zile, koji će od leta pojačati Borusiju iz Dortmunda, nije osetio toplinu u Bajernu i da se zato odlučio da pređe tamo gde ga poštuju.

Bivši trener Partizana je uzgred kritikovao partije defanzivaca Davida Upamekana i Lukasa Ernandeza, a trener Bajerna Julijan Nagelsman mu je odgovorio na konferenciji za medije pred gostovanje Red Bul Salcburgu u Ligi šampiona.

"Ne komentarišem izjave eksperata. Razgovaram sa svojim igračima. Postoje stvari koje bi trebalo poboljšati. Stručnjaci daju svoje mišljenja iz kožne fotelje. Ne želim da budem deo toga", poručio je mladi nemački trener.

Bajern u sredu gostuje Salcburgu pred punim stadionom, dok će tri nedelje kasnije dočekati austrijski tim pred u najmanju ruku 25.000 gledalaca budući da su lokalne vlasti odlučile da od četvrtka dodatno relaksiraju mere protiv virusa korona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke