Mateus - Siguran da je Ronaldo TAJ!

Autor: Lazar Nikolić
utorak 05.07.2022.
12:30
Izvor: Sportske.net

Portugalac bi bio garancija uspeha Bavaraca

 PETER POWELL
PETER POWELL

Povezane vesti

Saga oko odlaska Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda ovog leta još uvek traje. Porutgalac nije srećan na "Old Trafordu", ekipa se nije plasirala u Ligu šampiona, a jedan od najboljih fudbalera na planeti nije oduševljen igranjem u drugom po rangu evropksom takmičenju, Ligi Evrope.

Zbog toga je 37-godišnjak izrazio želju da ode iz Junajteda u neki od najjačih klubova na svetu. Ronaldo je nuđen Juventusu, Romi, Čelsiju, Barsi i Bajernu.

Bavarci trenutno deluju kao najrealnija opcija za novu destinaciju legendarnog napadača. A povodom potencijalnog dolaska Ronalda u Minhen oglasio se i Lotar Mateus, čovek koji je ostavio dubok trag u dresu Bavaraca.

"Ronaldo ima 37 godina, ali bi bio starter. Ne znam kako bi se uklopio u Bajernov sistem, ali je fantastičan golgeter. Siguran sam da bi dao tridesetak golova u sezoni, a transfer bi se isplatio samo prodajom dresova", uveren je Mateus.

Preduslov za eventualni dolazak Kristijana Ronalda na "Alijanc arenu" jeste prodaja Roberta Levandovskog. Poljak se zasitio igranja u Bundesligi i želi prelazak u Barselonu, ali su pregovori između klubovi zastali u prethodnim nedeljama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke