Matić: "Bićemo ofanzivni protiv Genka"

Autor: Filip Rodic
četvrtak 05.10.2023.
08:15
Izvor: Sportske.net

Novi evropski meč u Leskovcu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić izjavio je da je meč protiv Genka "novi izazov" za njegovu ekipu, i dodao da je Genk najbolja ekipa u grupi.

"Novi izazov za nas, protiv jakog i kvalitetnog protivnika. Najbolji rival u našoj grupu uz dužno poštovanje svima. Očekuje nas lepa utakmica, protiv ekipa koja je dobra u svim fazama igre", rekao je Matić, a preneo klub.

Čukarički od 21 čas u Leskovcu igra prvu utakmicu na domaćem terenu u grupnoj fazi Lige konferencije protiv Genka.

"Ne bi trebalo da bude treme. Moramo da verujemo u sebe i naš kvalitet. Verujem da možemo do pozitivnog rezultata", dodao je Matić.

"Pokušaćemo da budemo ofanzivni, da se mi pitamo na terenu, ali ne zavisi samo od nas, već i od toga kako će protivnik igrati. Možemo u nekim fazama igre da se nametnemo. Mnogo toga zavisi od ulaska u meč. Očekujem lepu i interesantnu utakmicu", dodao je on.

Matić je rekao i da njegov tim "ima dosta informacija o Genku".

"Zahvalio bih se svim ljudima u Leskovcu na gostoprimstvu. Imali smo dobru podršku protiv Olimijakosa, voleo bih pun stadion i protiv Genka, jer će imati šta da vide. Pozivam još jednom sve da dođu i da nas podrže", zaključio je Matić.

Čukarički domaće utakmice u Ligi konferencija igra na stadionu u Leskovcu. U drugom meču u Grupi F sastaju se Fjorentina i Ferencvaroš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke