Matić ljut posle "Britanije"

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.09.2017.
21:27
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Mančester Junajteda smatra da njegov tim mora da dobija ovakve utakmice, kako bi pokazao šampionski mentalit.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester Junajted je kiksnuo na "Britaniji", iako je gostovanje Stouku jedno od najtežih, kada su ekipe srednjeg i nižeg ranga u Premijer ligi u pitanju, navijači nisu zadovoljni, a sa njima se slaže i vezista "Đavola" i reprezentativac Srbije Nemanja Matić.

Bivši fudbaler Čelsija je ovog leta stigao na "Old Traford", stigao je na insistiranje Žozea Murinja, koji je i priznao da mu je Matić jedan od omiljenih fudbalera.

Matić je ove sezone jedan od najboljih fudbalera Mančester Junajteda, a šta je Murinjo imao da kaže o srpskom reprezentativcu pročitajte u nastavku.

Sada je za "MUTV" govorio i sam fudbaler Junajteda, a on je izrazio nezadovoljstvo remijem protiv "Grnčara" na "Britanija" stadionu.

"Bila je to teška utakmica. Da budem iskren, uvek je teško kada gostujete na ovom stadionu. Stouk je dobar tim, tako da je bilo veoma teško, ali smo uspeli da uzmemo bod.

Ipak, ako hoćemo da budemo šampioni, moramo da dobijamo ovakve utakmice, jer u ovakvim mečevima, ukoliko pobediš, ti si šampion.

Moramo da shvatimo da protiv ovakvih timova moramo bolje, moramo da bude koncentrisani i naravno da nismo srećni sa poenom.

Uvek je super kada se vratite nakon zaostatka, i mislim da smo pokazali duh. Imali smo prednost u drugom poluvremenu ali su postigli gol posle kornera. Mi sa druge strane nismo iskoristili neke prilike, tako da smo mogli da dobijemo utakmicu
", rekao je Matić.

On je ipak dodao da je zadovoljan početkom sezone.

"Uvek je važno da budeš na vrhu tabele ako je to moguće. Srećan sam što smo još uvek tu i nastavićmo da radimo naporno kako bi tu ostali do kraja sezone", dodao je Matić.

Sledeći protivnik Mančester Junajteda biće švajcarski šampion Bazel, sa kojim se sastaju u grupnoj fazi Lige Šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Monday, 11.09.2017
08:44

Ma, Stoke je zeznuta ekipa.

avatar
Brazilero11
Monday, 11.09.2017
04:21

Ferguson je ovakve utakmice dobijao u 93 minut, to je bila glavna razlika izmedju njega i ostalih trenera u PL.

avatar
Realan tip
Sunday, 10.09.2017
22:47

Pogba po ko zna koji put pokazao da ne vrijedi ni 30 miliona. Presmijesan igrac. Previse su navijaci poletili poslije prva tri kola. Lukaku jeste dobar, ali samo to, dobar i mora da radi mnogo da bi postao vrhunski. Promasio je sansu za pobjedu, a to ne smije da se desava. Jedva cekam da vidim United u nekom derbiju.

avatar
Nemanja Petrovic
Sunday, 10.09.2017
21:50

I sta na kraju sezone uvek bude?A da, https://youtu.be/HTJRr1yxpT0

avatar
Nemanja Petrovic
Sunday, 10.09.2017
22:44

E, ja pomesa link, na ovaj sam mislio https://youtu.be/qVsOfIjBabo

avatar
MANUTD
Monday, 11.09.2017
15:52

Sta bude na kraju sezone? Koliko znam Junajted je najvise puta bio prvi na kraju sezone. Ne igra se fudbal samo godinu dana.

avatar
Маркус19
Sunday, 10.09.2017
21:46

Није ово неки кикс обзиром да је Стоук традиционално неугодан, најтеже гостовање у лиги... Главу горе момци, није ово ништа!!!

avatar
NikkiCFC
Sunday, 10.09.2017
22:52

Jesi video Murinja juce na konferenciji? Kao da su ga prebili, i to je s razlogom. Ne zato sto je igrano nereseno sa Stoukom vec zato sto je juce mogao da vidi jednu dimenziju Sitija i Celsija koje se plasio. I najbitnije jer je video da Junajted nema lidere i sampionske igrace i da klub nije nista bolji nego prosle sezone. Lukaku za Ibrahimovica je nikakva razlika obojica daju veliki broj golova ali vise stete timu nego sto koriste. Matic jedna balerina na sredini terena a Lindelofa ne znam za sta su dali 40 miliona kad im decko nije ni na klupi. Mi doveli Ridigera za 30 miliona i vec je dokazao da je za prvu postavu. I ja sam juce video jedan bezidejan Junajted koji je isti kao i prosle sezone i jednostavno nema nista od njih.

avatar
The KING(visionary)
Monday, 11.09.2017
02:41

Dolazi vam Everton izgleda da je onaj nesrecni Kuman jedino ekspert za Murinja,znaci potencijalno novi kiks...

avatar
The KING(visionary)
Sunday, 10.09.2017
21:43

Stavili ga mesari iz Stouka u dzep,izgbio jedno 7-8 lopti sigurno protiv njih....

avatar
Seva7
Sunday, 10.09.2017
22:41

Mrzim ovakve navijace koji pljuju naseg najboljeg igraca i cak da nije nas igraca,igraca koji je bio jako bitan u igri celzija kad je isto covek kog pljuju (murinjo) vodio celzi i pod konteom

avatar
NikkiCFC
Sunday, 10.09.2017
22:47

Tebra gde smes da kritikujes Matica ovde i nedaj boze kazes istinu i budes objektivan, ja sam to prestao skoro plasio sam se da mi ne dodje neko na vrata.

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 10.09.2017
21:41

Prosle sezone smo kiksnuli u cetvrtom kolu PL a onda i u Evropi. Nadam se da sad nece biti tako. I lepo je rekao Matic,ovakve utakmice moraju da se dobijaju ako hoces da budes sampion.