Matić odigrao fantastično, navijačko oduševljenje, dobio i ocenu 15!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.01.2020.
23:24
Izvor: Sportske.net

Sjajni komentari na igru Nemanje Matića.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nemanja Matić je uspeo da se ustali u startnoj postavi Mančester junajteda, igrao je i večeras protiv Vulverhemptona, a bio je po mnogima najbolji na terenu.

Mančester je slavio sa 1:0, gol je postigao Huan Mata, a srpski fudbaler je gazdovao sredinom terena nakon čega je dobio i veliki broj dobrih komentara.

Evo samo nekih...
"Matić je bio igrač utakmice za mene" "Matić je najbolji igrač Junajteda" "Matić gazduje sredinom terena." "Matiću večeras ocena 15 od mogućih 10. 10 od 10 za sebe i 5/10 za Freda" "Matić nas je baš održao večeras" "Matić je moj igrač utakmice" "Matić je večeras ponovo igrao dobro"

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 16.01.2020
09:53

U sezoni posle Fergija Junajted se odmah,prebrzo oslobodio Ferdinanda,Evre,Vidića ,Runija,umesto da je pažljivo uklapao mlađe i nove igrače.Sad treba koristiti Matića i Matu za uklapanje talentovanih mladih igrača i novih pridošlih.I koristiti Fergijevu filozofiju:ne voliš klub ?Srećan ti put!Pitanje je samo da li to može da uradi Solskjer i da li bi neki sadašnji igračin sa novim trenerom unapredili igru.

avatar
LFC*19
Thursday, 16.01.2020
09:42

Uželio se čovjek...