Matić posle poraza: "Naivno smo primili golove"

Autor: Sportske Net
petak 22.09.2023.
00:00
Izvor: Sportske.net

Čukarički je poražen 3:1 u Budimpešti.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2023

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Igor Matić posle poraza od Ferencvaroša u prvom kolu Lige konferencija, istakao je da bi ishod meča možda bio bolji da je na poluvremenu bio drugačiji rezultat (2:1).

"Naivno smo primili golove, dva iz prekida. Posebno je bilo naivno ono kod prvog gola, kada smo imali tri igrača u obezbeđenju. Bilo bi drugačije da smo izdržali prvo poluvreme. Hteli smo da se i vratimo i budemo ofanzivni. Nismo uspeli. Glavu gore, moramo da nastavimo da radimo. Ostaje žal za prvim poluvremenom”, rekao je Matićm, pa dodao:

"Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi, a mojim momcima na hrabroj borbi. Odlično smo otvorili utakmicu, igrali dobro veći deo prvog poluvremena, stekli prednost, ali smo onda u finišu poluvremena primili dva gola iz prekida", izjavio je Matić.

"Brđani" su napravili neke neočekivane greške u odbrani.

"U drugom poluvremenu smo pokušali da sa nekoliko izmena promenimo stvari i stignemo do boda, hteli smo da budemo ofanzivni, ali je na kraju Ferencvaroš dao još jedan gol i zasluženo stigao do tri boda", rekao je trener Čukaričkog.

Osvrnuo se i na atmosferu na stadionu Ferencvaroša na kom je bilo blizu 20 hiljada navijača domaće ekipe.

"Atmosfera je bila fenomenalna, čast je i privilegija igrati pred ovakvim navijačima", zaključio je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke