Matić se suzdržava: "Videli ste šta se desilo na kraju"

Autor: Filip Rodic
petak 01.12.2023.
11:00
Izvor: Sportske.net

"Bili smo bolji".

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Fudbalera Čukaričkog Igor Matić izjavio je da je "ponosan" na svoje igrače, i dodao da je njegova ekipa odigrala "jako dobru utakmicu".

"Ponosan sam na momke. Odigrali smo jako dobru utakmicu. Bili smo bolji od Ferencvaroša. Pokazali smo karakter i da možemo da se nadigravamo", izjavio je Matić, a prenela "Arenasport".

Fudbaleri Čukaričkog izgubili su kao domaćini od Ferencvaroša sa 2:1, u petom kolu grupne faze Lige konferencija. Pobedonosni gol za goste je postigao Aleksandar Pešić, a u akciji koja je prethodila na drugoj strani, nije sviran faul za Čuku, već aut i lopta za mađarski tim.

"Videli ste šta se desilo na kraju. Neću da komentarišem suđenje. Idemo dalje. Treba podići ekipu sada. Imamo utamicu u nedelju u Superligi i moramo da nastavimo dalje", dodao je Matić.

Strelac gola za Čukarički Luka Adžić je rekao da "ostaje gorak ukus" nakon poraza golom u osmom minutu sudijske nadoknade vremena.

"Ostaje gorak ukus. Izgubili smo utakmicu u 98. minutu. Ne mogu da verujem da sudija nije svirao faul na kraju. Nismo zaslužili da izgubimo. Pokazali smo kvalitet, nismo zaslužili da izgubimo", rekao je Adžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke