Mauricio Sari želi garancije - U suprotnom, London zove!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 23.03.2023.
10:26
Izvor: Sportske.net

Najbolja sezona, a onda odlazak?

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Trener fudbalera Lacija Mauricio Sari želi da mu taj klub obeća da će dobiti adekvatna pojačanja za narednu sezonu u suprotnom će prekinuti saradnju.

Žele u plavom delu Rima konačni iskorak. Da načine određene rezultate i u Evropi budući da su trenutno drugoplasirani tim Serije A i Liga šampiona je na vidiku. Za tako nešto će im biti neophodno da zadrže kostur tima, što neće ići lako posebno imajući u vidu eventualni odlazak Sergeja Milinković-Savića, ali isto tako moraće da dovedu adekvatna pojačanja.

U slučaju da ne dobije garancije oko ulaznih transfera, Mauricio Sari će spakovati kofere i napustiti Lacio, piše "Il Mesaggero". On, navodno, zahteva dvojicu vezista, krilnog fudbalera i klasičnog napadača. 

Nekadašnji strateg Čelsija nedavno je odbio astronomsku ponudu neimenovanog tima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i izaziva interesovanje dva premijerligaša za narednu sezonu - Totenhema i Vest Hema. Tu su čak i italijanski timovi poput Milana koji je doživeo krah ove sezone, te Fjorentine...

Njegov odnos sa sportskim direktorom Iglijem Tareom je trenutno na niskim istancama, izveštavaju tamošnji mediji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke