Mbape "diktator" - Francuz ruši argentinski klan?!

Autor: Stefan Matić
petak 19.08.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Alfa i omega tima.

 EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA
EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Povezane vesti

Pisali smo juče, Kilijan Mbape je potpisivanjem novog ugovora de fakto postao prvi čovek PSŽ-a.

Međutim, klub poput prvaka Francuske "kuburi" sa jakim ličnostima poput Mesija i Nejmara te je jasno da neće uvek ići kako je Mbape zacrtao. To se već demonstrira na samom terenu, u nekoliko navrata Mbape deluje nezainteresavano za napadačke akcije ukoliko lopta ne ide ka njemu. Videli smo ga kako se svađa sa Nejmarom oko izvođenja drugog penala protiv Monpeljea, Mbape je hteo novu šansu iako je samo dvadesetak minuta ranije promašio svoj jedanaesterca. 

Sada stižu nove informacije, brazilski portal prenosi kako Mbape ima za cilj da "uništi" argentinski "lobi" u svlačionici PSŽ-a.

Argentinci predvođeni Mesijem, a koji su bliski sa Nejmarom, imaju preveliku moć u svlačionici što se Francuzu nije dopalo te je preneo svoj zahtev upravi. Navodno je zbog toga Di Marija napustio klub, a očekuje se i odlazak Paredesa. Pre mesec dana smenjen je i trener Poketino sa kojim Mbape i nije imao najbolji odnos. Ograđujemo se, ovo su jasno teške optužbe na računa Francuza, ali njegovo ponašanje i daje prostora za spekulacije poput ove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke