Mbape i Nejmar postavljaju isto pitanje upravi, ovde pomirenja nema!

Autor: Milovan Longinov
sreda 17.08.2022.
16:47
Izvor: Sportske.net

Brazilac i Francuz u tihom ratu, ali to i nije novost.

EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA
EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Povezane vesti

Kilijan Mbape i Nejmar odavno nisu u najboljim odnosima, ali sada je taj razdor eskalirao.

Mbape je otimao Nejmaru loptu kod drugog penala, nakon što je prvi promašio, Brazilac mu nije dozvolio i postigao je gol. Onda se pokrenulo pitanje ko treba da bude prvi penaldžija, Nejmar je lajkovao post na kom je pisalo da Mbapeu treba da oduzmu penali, ali ne samo to, da mora da se ponaša kao član, a ne gazda ekipe.

ESPN je danas izneo nove detalje, odnosno kada je sve puklo. Navodno, Mbape je prošle sezone teško prihvatao to što je Nejmaru toliko puta oproštena nedisciplina. Brazilac je jednostavno najveći "parti manijak" u ekipi i često je osporavan zbog svog načina života, a nikada disciplinovan od strane kluba.

Takođe, Nejmar je bio šokiran kada je klub Mbapeu dao tolika ovlašćenja prilikom novog ugovora, jer  je očigledno i više nego istina da je Francuzu obećano da će se pitati za sve. Navodno se čak nije ni usprotivio ideji da Nejmar bude prodat, a Brazilac je povredilo i što se on uopšte o tome i pita. 

U prevodu i Mbape i Nejmar postavljaju isto pitanje upravi kluba - zašto mu to dozvoljavate?!

Jedno je sigurno - Mbape neće moći da kontroliše Nejmara na terenu, a još manje van njega, a želi da ima ta ovlašćenja. Tačnije, utisak sa strane je da očekuje da Nejmar mora da mu da loptu ako hoće da promaši i drugi penal. S druge strane, Nejmar je još jedan mali egoista, kome nije bilo dosta da igra sa Leom Mesijem i Luisom Suarezom, želeo je da bude lider kao pojedinac u svojoj ekipi i dobio je Mbapea. 

Sve to sa strane treba da gleda Leo Mesi, najveći među njima i neko ko je uradio u karijeri verovatno nešto što ova dvojica neće zajedno. 

PSŽ će sigurno osvojiti Ligu 1, a ako ovo nastavi da bude tema broj jedan, džaba im i 100 psihologa, milijardu evra, dobar trener kao Galtije i još bolji direktor Kampos, Ligu šampiona neće osvojiti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke