Mbape kao Lebron! Zbog čega su u Realu odjednom pesimisti!?

Autor: Boris Jovanović
petak 20.05.2022.
12:30
Izvor: Sportske.net

Šta se desilo preko noći?

Povezane vesti

Odluka u stilu Lebrona.

Sećate se verovatno 2010. i obraćanja nazvanog "decision" kada je "Kralj" objavio da prelazi u Majami.

Sada je situacija dovedena do usijanja kada je Mbape u pitanju, Real ili PSŽ?

Naime, on je reako inicijelno "da" Realu, ali je sada stigla poruka da još razmišlja.

Odjednom je u Valdebebesu zavladala panika, i čak kako piše "Marka" pesimizam jer se čitava francuska država uključila u kampanju ostanka Mbapea.

Naime, njemu ne samo da je ponuđen najveći novac u istoriji fudbala, već i da bude deo projekta kao vlasnik PSŽ. To znači da će imati reč i kada je u pitanju odabir novog trenera i novih igrača. Jasno da je ovo jedinstvena situacija i da je ova spremnost "Svetaca" pokolebala Mbapea koji je isticao da novac nije u prvom planu.

Ovo je odlazak na novi nivo.

Real je pristao prošle nedelje na 130 miliona bonusa za potpis i da oko 60% marketinških prava prepusti Mbapeu, više nego što je imao Kristijano Ronaldo.

Pa zašto su pesimisti?

Jer imaju loša iskustva od pre pet godina, kada su bili blizu Mbapea, ali je on završio u Parizu rekavši predsedniku Monaka, Vadimu Vasiljevu da je rano. 

Sada više nije rano, ali ima dovoljno vremena, pogotovo što bi PSŽ pristao i na klauzulu o otkupu ugovora. No, pitanje je da li bi Real onda ispunio sve ove uslove, za njih situacija postaje kritična ako ne stigne Francuz jer su već ispustili Halanda. 

PSŽ igra protiv Meca u poslednjem kolu, videćemo da li će se Kilijan Mbape oprostiti golom, kvota na AdmiralBet je 1.46. ali deluje kao pravo zicer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke