Mbape nikad iskreniji, izjava koja odzvanja od Pariza do Madrida!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.06.2021.
09:22
Izvor: Sportske.net

Francuz konačno otvoren.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Kilijan Mbape još uvek nije doneo odluku o nastavku karijere, ali je prvi put iskreno govorio o tome kako se oseća.

Francuz je svestan da je prva zvezda Pari Sen Žermena, da bez njega taj tim nije isti, srećan je u klubu, ali nije siguran da je "Park prinčeva" jedino mesto na kom želi da bude u narednim godinama.

"Moram da donesem pravu odluku i da otvorim sebi sve mogućnosti i šansu da izaberem najbolju, što neće biti nimalo lako. Nalazim se u klubu u kom sam srećan, osećam se veoma dobro, ali da li je to mesto najbolje za mene? Nemam još uvek odgovor na to pitanje", rekao je Mbape, ali i dodao:

"Znam da je projekat Pari Sen Žermena drugačiji sa mnom ili bez mene. Ali, oni razumeju moja razmišljanja, jer znaju da neću povući neki prljav potez. Biti veliki igrač je i znati kako upravljati stvarima i van terena i raditi ih čisto i bez sakrivanja", naglasio je Mbape.

Mnogi veruju da se ove njegove reči odnose na potencijalni transfer u Real Madrid, koji je oduvek bio njegov san. Jasno je da Mbape nije siguran da je ostanak u Parizu najbolje rešenje, naročito ako potpiše novi ugovor, jer će ga PSŽ onda "zatvoriti" i neće ga lako pustiti.

Njemu ugovor ističe narednog leta, ako ga ne produži, PSŽ će morati da ga proda ovog ako želi da zaradi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke