Mbape opet otškrinuo vrata, njegove reči odjeknule u Parizu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.04.2021.
10:45
Izvor: Sportske.net

Francuz iskren, dovoljno da pročitamo između redova?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Kilijan Mbape je na prekretnici svoje karijere, PSŽ ili Real Madrid?

Deluje da u ovom trenutku trećeg nema. Mbape sanja dres Reala, sve mu se otvara da dođe na leto i zauzme poziciju levog krila, jer Eden Azar više nije ona klasa. 

Najveći problem trenutno je kasa Real Madrida, usled pandemije, ni Florentino Perez nema novca da dovodi "galaktikose", a uz Mbapea želi i Halanda.

Mbape je tokom reprezentativne pauze, nakon pobede nad Bosnom i Hercegovinom, bio na meti kritičara zbog slabijih partija u dresu nacionalnog tima.

"Posle nekog vremena naviknete se na kritike, naročito i kada igrate za klub koji je iz vaše zemlje. Na kraju ste umorni od svega toga. Drugačije je kada igrate za reprezentaciju i dolazite iz domaćeg kluba, nego kada igrači dođe ovde iz inostranstva. Ja sam ovde sve vreme, igram za PSŽ i Francusku. Drugačiji je kontekst i to sam znao kada sam potpisivao za PSŽ. Videćemo šta će biti u budućnosti, najvažnije je da sam srećan i da uživam u onome što radim", rekao je Mbape.

On je dodao da sve to ipak ne utiče na njegovu odluku o ostanku u Pari Sen Žermenu.

"Da li će to uticati na moju odluku? Da je tako, već bih pričao o tome otvoreno. Kada donesem odluku, izaći ću i saopštiti je", istakao je i dalje misteriozni Mbape.

Francuz ima ugovor do juna 2022. godine i ukoliko ne potpiše novi, PSŽ će biti primoran da ga proda na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke