Mbape stotkom poslao "kneževe" kući u još jednom dosadnom izdanju Parižana

Autor: Sportske Net
nedelja 12.12.2021.
22:39
Izvor: Sportske.net

Ipak, pobeda se piše.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Monako na "Parku prinčeva" rezultatom 2:0 (2:0) u okviru 18. kola Lige 1. 

Fudbaleri Pariza izašli su sa dresovima na kojima su brojvi bili ispisani zlatnim slovima u čast sedme zlatne lopte Lea Mesija.

Monako je već u trećem minutu preko Diopa imao priliku da povede, ali je fudbaler pogodio levu stativu. 

Urzo nakon ovoga PSŽ je poveo iz penala. Fudbaler Monaka je grubo startovao u kaznenom prostoru i sudija je posle konsultovanaj vara pokazao na belu tačku. Šutirao je Mbape, koji je bio precizan za 1:0. 

Prilično mirno igralo se sve do finiša prvog dela. Mesi je pronašao Mbapea, koji je prošao odbranu "kneževa" i precizno šutirao za 2:0 na poluvremenu i svoj 100. gol u Ligi 1. 

U sličnom maniru proteklo je i drugo poluvreme ovog meča. Prvu ozbiljnu šansu na meču imao je Mesi u 71. minutu kada je šutirao unutar kaznenog prostora, ali je lopta otiša pokraj leve stative. 

Mesi je u duelu jedan na jedan neprikosnoven i to je pokazao bezbroj puta, ali i večeras u finišu meča kada je izbacio Maripana, ali je pogreši u proceni šuta, pokušavši da lobuje golman i bio je to prilično slab udarac.

Monako s druge strane u drugom delu meča nije imao nijednu ozbiljniju priliku da ugrozi Donarumin gol. Golovin je tek u nadoknadi pokušao iz dva navrata, prvo je bio neprecizan, a drugi put je golman intervenisao, pa je mreža Parižana ostala mirna na ovom meču.

Strahinja Pavlović nije ulazio u igru za Monako. 

PSŽ je ubedljivo prvi sa 45 bodova, dok je Monako na deobi sedmog i osmog mesta sa 26. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke