Mbape posle meča karijere - kakve mu je budućnosti u klubu?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 16.02.2021.
23:22
Izvor: Sportske.net

Francuz je večeras odigrao meč karijere.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Izvanredan meč odigrao je Kilijan Mbape ove večeri na Kamp Nou postigavši čak tri gola u ubedljivoj pobedi protiv Barselone 4:1 u osmini finala Lige šampiona.

U odsustvu prve zvezde Nejmara pružio je najbolju partiju u karijeri i bio nezaustavljiv za odbranu domaćih.

Nakon meča novinare je interesovalo vidi li sebe i u budućnosti u dresu francuskog šampiona.

"PSŽ-ov dres je nešto što mu je priraslo k srcu. Moja budućnost? Bilo bi glupo da pričam o budućnosti nakon jedne utakmice. Istina je da je reč o dugoročnom promišljanju na tu temu. Oduvek sam govorio da sam ovde srećan", rekao je Mbape.

Zahvaljujući njemu, tim Maurisija Poketina odneo je u Pariz čak četiri gola prednosti u odnosu na Barselonu, pa u revanšu 10. marta ne bi trebalo da imaju većih problema da overe plasman u četvrtfinale.

Podsetimo, klub sa Parka prinčeva prošle sezone je igrao finale ovog takmičenja, ali posle večerašnje utakmice deluje da zaslužuje barem toliko i u ovom ciklusu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Wednesday, 17.02.2021
10:36

Ne shvatam za koga je Nejmar "prva zvezda" PSZ-a..??? Za Leonarda mozda...niko drugi normalan ne bi ni razmisljao koga ostaviti od njih dvojice..no,fora da Mbape hoce da ide i nece ga niko zadrzati..jedino mozda ako osvoje Ligu sampiona

avatar
P.S.
Wednesday, 17.02.2021
00:02

Mbape je nesumnjivo sjajan fudbaler. Ne znam da li je ovo najbolji meč dosadašnjeg dela njegove karijere, ali znam da ga svakako čekaju bolji mečevi od ovoga gde će dokazati klasu protiv znatno jačih protivnika i puno boljih čuvara od ovih večerašnjih. Pored Desta, Lenglea i Piquea, koji ionako ne znaju gde se nalaze, jasno je bilo da može lagano odigrati odličnu utakmicu, ako mu se bude igralo, a igralo mu se. Sa obzirom na fizičku i tehničku superiornost u odnosu na njih hat-trick ni malo ne iznenađuje.