Mbape se ispisao? PSŽ slavio u Remsu, svet video Mesija u novom dresu!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 29.08.2021.
22:41
Izvor: Sportske.net

Rutinska pobeda.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su Rems na gostovanju sa 0:2 (0:1) u 4. kolu Lige 1, a meč će biti upamćen po debiju Lionela Mesija u novom dresu.

Ponovo je pobedu upisala ekipa Maurisija Poketina, ali i ovog puta su dokazali da im defanzivac nije jača strana. Bilo je nekoliko opasnih situacija pred golom Kejlora Navasa, čak je Remsu i poništen pogodak zbog ofsajda od nekoliko centimetara.

Sve u svemu, sa dva gola Kilijana Mbapea posle odličnih asistencija Anhela di Marije i Ašrafa Hakimija, Pari Sen Žermen je došao do sigurne pobede. Nisu "terorisali" gol Predraga Rajkovića, više je posla imao Kejlor Navas, ali opšti utisak je da su rutinski došli do pobede na ovoj utakmici.

U 66. minutu dogodilo se ono što su svi priželjkivali. Leo Mesi je debitovao ušavši u igru umesto Nejmara, ali nije imao momente vredne posebne pažnje na susretu.

Veliko je pitanje da li su ova dva pogotka Kilijana Mbapea poslednja u dresu Parižana, budući da je veoma blizu odlaska u Real Madrid. Ostalo je još da se utanači cifra. Klub iz prestonice Francuske je tvrd orah, te čekamo kraj prelaznog roka.

Parižani su sa maksimalnim učinkom do sada, dok je Rems posle tri remija zabeležio prvi poraz.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke